Dirk Mathijs Dunnewold

Hoi daar! Wat leuk dat je op mijn website aan het kijken bent; een hele vestandige keuze, al zeg ik het zelf.
Wat kan je hier verwachten? Foto- en videomateriaal bijvoorbeeld, maar ook informatie over recente en opkomende projecten, leuke linkjes, en uiteraard hele mooie pagina’s die met liefde en aandacht vormgegeven zijn door 
yours truly

Over mij gesproken, ik zal me eventjes voorstellen:

Mijn naam is Dirk, ik ben geboren op 7 februari in 1998 te Capelle aan Den IJssel. Als klein, nieuwsgierig jongetje groeide ik vervolgens op in de Rotterdamse stadsomgeving. Ik kan me geen tijd herinneren in mijn leven dat ik niet bezig was met verhalen verzinnen en vertellen, optreden, dansen, muziek maken, etc. Op jonge leeftijd ontstond mijn fascinatie voor theater, musical en film dan ook vlug en deze nam een prominente rol aan in de rest van mijn leven.

Deze passie leidde mij ertoe al snel aan de slag te gaan met jeugdtheater-lessen en -voorstellingen, en liet mij vervolgens tijdens mijn middelbare school-periode mijn Atheneum diploma halen aan de TheaterHavo/Vwo in Rotterdam.
Vervolgens heb ik heel veel mogen leren tijdens mijn studie aan de MBO Theaterschool en daarna tijdens het behalen van mijn Bachelor Musicaltheater aan Fontys Hogeschool voor de Kunsten in Tilburg.

In 2021/2022 heb je mij eventueel kunnen zien in België en Nederland in het programma ‘K2 Zoekt K3’ en in het theater met de voorstelling ‘De Tovenaar van Oz’ van
Theater Terra . Daarnaast kan je mij horen (en zien!) in de podcast die ik samen met Alisha Hoffmann, mijn #bestieturnedbusinesspartner, host: De Alisha & Dirk Show. In het designen van logo’s, covers en merchandise voor (onder andere) deze podcast en de webshop, weet ik mijn creativiteit immer nog verder uit te plooien.

Kortom; een eigenzinnige, pop-muziek liefhebbende, reislustige, avontuurlijke,
drag enthousiast die zich graag bezighoudt met alles waarin hij zichzelf niet alleen kan uiten, maar ook weet uit te dagen.

Ik hoop dat je plezier hebt met het ontdekken van mijn website! En zo niet, jammer dan, het was toch echt jouw eigen keuze. En weet je, je hebt nu toch alweer dit hele stuk gelezen…

Veel website-plezier!

Liefs,

Dirk